Lajme

Doktori i tha këtij 82 vjeçari që vetëm gjysma e zemrës i funksionon. Mësoni si e shëroi tërësisht veten

Ky artikull përshkruan historinë e një njeriu me funksion të dobët të zemrës, i cili u shërua me ndihmën e lëngut të karotave.
Ishte 82 vjeç dhe zemra e tij punonte vetëm 13%. I shk atërruar tërësisht mendoi të gjente një zgjidhje edhe pse ishte i moshuar. Kurrë nuk u dorëzua. Edhe pse ndihej i dobët dhe i paralizuar, donte të gjente një zgjidhje.

Një ditë provoi lëngun e karotave. Çuditërisht, sapo e konsumoi filloi të urinonte më shpesh dhe të hante më pak. Qarkullimi i gjakut u përmirësua gjithashtu.Të gjitha këto përmirësime ndodhën brenda një jave, pas konsumimit të lëngut të karotave vazhdimisht.
Shumica e vlerave të karotës njihen për përmbajtjen me vitamina.

Siç raportohet nga “Heart and Physiology Circulatory” në 2008, duke marrë doza të kënaqshme të vitaminës A, ju lu ftoni sëmu ndjet koronare.
Ndërsa sipas Institutit Pauling Linus, përmbajtja e vitaminës C në karrota zvogëlon rrezikun e sëmundjes koronare dhe kërcënimin e sëmundjeve të lidhura me zemrën.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MË TË LEXUARAT

To Top