Leximi

Qytetari: Gjeni kush e mori rakinë?!/ Oficeri i Lleshit: Po e le në mes të rrugës ta marrim

Në këto ditë të vështira policia, e cila është nën drejtimin e ministrit të Brendshëm Sandër Lleshi duhet të ishte në shërbim të qytetarëve.

Por një qytetar ka nisur pranë redaksisë së JOQ Albania një video, ku dëgjohet që thotë disa policëve:

E kisha në makinë, ma keni marrë rakinë, ju re. Ore më keni marrë rakinë.
Më pas një oficer i thotë:

E ça do tani ti? Pse e le në mes të rrugës? Po e le në mes të rrugës ta marrim.
Qytetari vazhdon:

Ore gjeni rakinë kush e ka marrë?
Oficeri:

Ja do ta gjejmë, derisa të vemi deri atje.
Një sjellje e tillë nuk është aspak e denjë dhe aspak etike, për një oficer që ka si detyrë të mbyrojë qytetarët dhe jo të marrë gjëra që ata kanë në makinë.

Ndërkohë që në vendin tonë ndodhin gjëra të tilla, thirrjet për të qëndruar në shtëpi vazhdojnë kudo.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MË TË LEXUARAT

To Top